Tuvalet kağıdının fiyatı hiç bu kadar düşmemişti: Fiyatı gören herkes fazla fazla alıyor! Dev indirim başladı

Ülkemizdeki pek çok vatandaş, evine alışveriş yaparken en uygun ürünleri bulmaya çalışıyor. Bu kapsamda Tarım Kredi Marketler dev indirim kampanyasını duyurdu. Gelen son habere göre Tarım Kredi Market, tuvalet kağıdında ciddi bir indirim yaptığını duyurdu. Bu haftanın indirimli ürünleri belli oldu.

Tarım Kredi indirimli ürünleri vatandaşlara sunmaya devam ediyor. Her hafta pek çok indirim yapan tarım kredi market, vatandaşlar tarafından da tercih edilen marketler arasında yerini almaya başladı.

TUVALET KAĞIDINDA DEV İNDİRİM

Çeşitli şubelerde farklı ürünleri sunan Tarım Kredi Marketler 16 Ocak ve 31 Ocak tarihleri arasında tuvalet kağıdında indirim yapılacağını açıkladı. Yapılan indirime göre 3 katlı 18 rulo tuvalet kağıdı vatandaşlara 74,90 TL’den satışa sunulacak.

SOSYAL MEDYADAN DUYURULDU

Konuya ilişkin kampanya Tarım Kredi Marketlerin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Yapılan paylaşımda ise, “’Kooperatif Market ‘te En Kalitelisi En Uygun Fiyata! Seçili ürünlerde indirimli fiyatlar 16-31 Ocak tarihine kadar tüm mağazalarımızda.” ifadeleri yer aldı.

Exit mobile version