Pire ilaçlama

Profesyonel pire ilaçlama hizmeti ile pirelerden kurtulmak hem sağlığınızı hem de maddi kazancınızı korur, Çünkü pireler insan veya hayvan kanını içerek yaşayan bir tür parazittir. İnsanlara hayvanlardan ya da ortamdan bulaşır. Pirelerin salgıları sayesinde siz fark etmeden çoktan ısırılmış olursunuz.

Pirenin varlığının en büyük kanıtı kaşıntı ve çamaşırlarınızda göreceğiniz kan lekeleridir. Pire ısırığı sivrisinek ısırığı gibidir siz sonradan fark edersiniz. Pireler kahverengi ve kırmızı veya siyah renkli olabilir.

Zıplama özellikleri gelişmiş olduğundan bir ortamda pire varsa üstünüzde olma olasılığı da yüksektir. Depolar ya da tozlu yerlerde dolaştıysanız hiçbir yere oturmadan doğruca banyoda kıyafetlerinizi çıkarıp temizlemeniz gerekir. Yoksa yatak odanıza kadar bile pire taşımış olabilirsiniz. Pire ilaçlama ile sayesinde bu parazitlerden kurtulabilirsiniz. Aksi halde sürekli kanınızı emerek gittikçe büyürler. Sizden tamamen yararlanmadıkları sürece de gitmezler.

İstanbulilaclama.com firması olarak pireleri en etkili yöntemlerle evlerinizde ve işyerlerinizde ilaçlayarak sizi bu rahatsız edici haşereden kurtarıyoruz. Firmamızın 25 yıl üzerindeki tecrübesi ile ilaçlama hizmetini Sağlık Bakanlığı ruhsatlı olarak sunuyoruz.

Pire ilaçlama Fiyatları

İstanbulilaclama.com ilaçlama firması olarak 2023 yılı pire ilaçlama fiyatlarımız 300 tl den başlamaktadır. Haşere yoğunluğu ve ortam büyüklüğüne göre fiyatlarımız artmaktadır.

Böcek ilaçlama 

istanbulilaclama.com firması olarak profesyonel böcek ilaçlama ekibimiz kısa sürede ve etkili şekilde her yeri ilaçlar. Böceklerin nerelerde yuva yaptığını ve çoğalma koşullarını göz önünde bulundurur. Böcek cinsine ve özelliğine uygun ev ilaçlama yapılır.

En etkili böcek ilacı hangisi ise sağlığınıza da zarar vermeyecek şekilde kullanır. Haşere ilaçlama için profesyonel yardım aldığınızda ilaçlama için uzun zaman harcamanıza gerek olmaz. En etkili hamam böceği ilacı, fare ilacı ve diğer böcek ilaçları kullanılarak böcek ilaçlama yapılır. En iyi böcek ilaçlama şirketi ile anlaştığınızda böceklerden kurtulurken sağlığınıza da tehlikeye atmamış olursunuz.

Böceklerin yumurta ve larvalarını ortama bırakması uygun sıcaklık ile koşullarda çoğalmalarına neden olur. Bu larvalar ve yumurtalar temizlenmediği sürece insan sağlığını tehdit eder.

Gıdalarda, giysilerde ve tutunabildiği yüzeylerde uzun süre yaşama özelliği vardır. Yediğiniz yemek veya giydiğiniz kıyafetle bağışıklık sisteminizi tehdit etmesi kaçınılmazdır. Günümüzde sebebi belirlenemeyen bazı hastalıklar araştırıldığında böcek türleri ve haşerelerin neden olduğu görülmüştür. Böceklerin yumurta ve larvalarının hastalıklara neden olmasını engellemek için profesyonel ilaçlama şirketi ile yardımı almanız gerekir.

 

 

 

 

Exit mobile version