Teknoloji

Dijital platform Netflix Türkiye yeniden zamlandı! Duyanlar abonelik paketini değiştirme kararı aldı!

Netflix Türkiye dijital platformunda yeniden rakamlarını güncelleme kararı aldı. Standart paket, Temel paket ya da Özel paket fiyatlarındaki değişiklik yeniden istedildi. Kaliforniya’da merkezi bulunan platformun Türkiye’deki kullanıcıları için belirlediği fiyatlarda tek tek açıklandı. Paketlerin fiyatları farklılaştı. En düşük paket hangisi oldu? Araştırılmaya başlandı.

Netflix Türkiye platformunda daha çok yerli ve yabancı yapımların ücretsiz olarak izlenebildiği bir sistematik kullanılıyor. Aylık belirlenen paket üzerinden kullanıcıya farklı kazanımlar sunuluyor. Bu kazanımların etkisi olarakta ödenecek miktar artıyor. Standart paketlerdeki ücret ile özel olarak oluşturulmuş paketlerdeki ücret arasında belirli bir fark oluşuyor. Aylık ödenmesi gereken bu fiyatlardaki yeni güncel tarife ise Netflix Türkiye hesabı üzerinden paylaşıldı.

NETFLİX TÜRKİYE GÜNCEL PAKET FİYATLARI

Netflix aboneleri bundan sonra Temel plan satın alırken 45,99 TL yerine 63,99 TL ödeyecek. Netflix Türkiye Standart plan paketi kullanıcıları 69,99 TL ödüyordu. Yapılan zam sonrası ise bu rakam 97,99 TL’yi gördü.

Netflix Türkiye aboneleri Özel plan paket ücreti 93,99 TL idi. Yapılan yeni güncelleme sonrasında ödenecek fiyat 130,99 TL’ye kadar ulaştı.

NETFLİX PAKETİ ONLİNE OLARAK NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

Güncellenen rakamlar dikkate alındığında 100 TL’leri aşan paket satın alımını gerçekleştirmek istemeyenler Temel plan paketine geçiş yapabilir. Bunun için online ortamda belirli adımların tamamlanması gerekir. En düşük paket şu anda Temel plan paketi olarak görülüyor. 63,99 TL ödeyerek bu pakete geçilebilir.

Paket değişikliği yapmak isteyenlerin ise web site üzerinden ya da uygulamayı kullanarak profile giriş yapması gereklidir. Profilde ana ekranın sağ kısmında yer alan “Daha fazla” seçeneğine tıklayarak hesap alanına gelinmelidir. Açılan ekranda ödeme yöntemlerini değiştirilebiliyor. “Plan Ayrıntıları” başlığına gelerek “Planı Değiştir” seçeneğine tıklamak yeterli oluyor.

Açılan sayfada üç farklı üyelik paketi çıkacak. Seçilen paketin yanına tıklayarak tik işareti olması sağlanmalıdır. Fatura kesim tarihi geldiğinde ancak değişim yapılabilir. Ödeme planları da fatura kesim döneminde değiştirilebilir.