Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Ünlü şarkıcı Elif Karlı’ya kahreden haber: Eşi cezaevinde hayatını kaybetti! Elif Karlı kimdir?

Gelen bir son dakika haberine göre ünlü şarkıcı Elif Karlı aldığı haberle yıkıldı. Karlı’nın cezaevinde bulunan eşi Cengiz Karlı, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Elif Karlı kimdir? Detaylar haberimizde..

Gelen son habere göre şarkıcı Elif Karlı’nın eşi Cengiz Karlı hayatını kaybetti. Elif Karlı acı haber sonrasında 2. Sayfa programına şu açıklamayı yaparak olayı aktardı:

“2 gün önce çok ağır bir grip geçirdi. Zatürreden de şüphelendik. Dün haftalık arama günüydü, aramayınca telaşlandım. Sabaha karşı 04.00 sıralarında cezaevinden bir telefon aldım. Cengiz’in rahatsızlandığını ve kalp krizi geçirdiğini alıştırarak söylediler. Vefat ettiğini söylediler. En son geçen salı sesini duydum. 6 Ocak’ta da doğum günüydü görüştük. En son sesini duyduğumda çok iyiydi. Saç sakal tıraşı olduğunu söyledi. Moralinin yüksek olduğunu söyledi ama eşim ağır hastaydı… Kalp rahatsızlığı vardı”

“KOCAMIN VE ÇOCUKLARIMIN GÜNAHINA GİRENLERİ ALLAH’A EMANET EDİYORUM”

Elif Karlı, geçtiğimiz ay yaptığı paylaşımda, eşinin durumunu açıklamıştı:

Ünlü şarkıcı, “Çok merak edenler olmuş. Benim eşim 6 aydır cezaevinde ve yıllardır sağlık problemlerini yakından takip edenler bilir. Eşin için telaşlanmanız, dualarınız, düşünmeniz… Nasıl da naziksiniz ve nasıl da iyi tanıyorsunuz bizi, beni, eşimi, ailemi… Çok teşekkürler. İstediğiniz, dileğiniz kadar mutlu olun. Allah bazı kötü, pislik insanların kalbine iyilik versin. Ben gülmeyi severim, yalandan da olsa. Gülüyorum aklıma gelip de gerçekleşeceğini de umduğum ana. Başta kocamın, çocuklarımızın, benim, ailemizin günahına giren herkesi önce Allah’a sonra kendime emanet ediyorum” dedi.