Ekonomi

Yeni yılın ilk MTV ödemesine ücretsiz taksitlendirme fırsatı sunuldu: Banka müşterisine +4 taksit verilecek!

Araç sahiplerini sevindirecek müjdeli haber o bankadan geldi. 31 Ocak tarihinde sona erecek kampanya ile yeni yılın ilk MTV ödemeleri için ücretsiz taksitlendirme fırsatı sunuldu.

Banka MTV ödemesinde bulunacak araç sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat sundu. 31 Mart tarihine kadar ödenmesi gereken MTV ödemeleri için 8 Şubat 2023 tarihine kadar kampanyasını uzattı. MTV ödemeleri ücretsiz olarak +4 taksite kadar bölünebilecek. MTV ilk taksit ödemeleri 1 ve 31 Ocak tarihinde gerçekleşecek olup ikinci taksit ödemeleri 1 ve 31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecektir.

MTV ÖDEMESİNE ÜCRETSİZ +4 TAKSİT KAMPANYASINA BAŞVURU

Ziraat Bankası servis ve yedek parça ile araç satış sektörlerinden yapılacak ödemeler için 8 Şubat 2023 tarihini seçti. Ziraat mobil uygulama üzerinden ya da internet şubesi kullanılarak yapılacak MTV ödemeleri 4 taksite kadar bölünebilecek.

Araç sahiplerini en zorlu zamanında maddi olarak destekleyen bankanın sunduğu teklif www.gib.gov.tr adresi üzerinden kredi kartı ile yapılacak ödemelerde geçerli olacaktır. İsteyenler Ziraat mobil uygulama ya da internet şubesi üzerinden de başvurusunu iletebilecek.

MTV ÖDEMESİNE ÜCRETSİZ +4 TAKSİT KAMPANYA DETAYLARI

Banka kartı sahipleri, Bankkart Business kart sahipleri ya da Bankkart ücretsiz kart sahipleri yapacakları ödemelerde bu fırsattan faydalanamıyor. Asıl karta bağlı olarak hizmetini sunan ek kart ya da sanal kart ile yapılacak ödemeler kampanya sürecine dahil ediliyor.

2023 MTV ödemesi interaktif vergi dairesi online adresi ivd.gid.gov.tr adresi üzerinden tamamlanabilir. Bu adres üzerinden Motorlu Taşıtlar Vergi sorgulama işlemi e-devlet platformu kullanılarak da yapılabilir. Yılda iki kez ödenmesi gereken MTV ödemelerinin Ocak ayına yönelik ilk ödemesinde sunulan ücretsiz taksitlendirme fırsatı kapsamında duyurulan kampanya üzerinde banka tüm hakkını korur.