Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Ünlü şarkıcı Seçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp babasıyla ormana gömdü: Kan donduran cinayet! Seçil Çiftçi kimdir?

Korkunç cinayet haberi geldi! Gelen bir son dakika haberine göre model ve şarkıcı Seçil Çiftçi, defalarca barışmak istediği eski erkek arkadaşını öldürdü. Cesedini ise babası ile birlikte ormanlık alana gömdüğünü ifade eden Çiftçi, gündeme bomba gibi düştü. Peki, Seçil Çiftçi kimdir? İşte merak edilenler..

Şarkıcı ve model olarak tanınan Seçil Çiftçi, iddiaya göre eski sevgilisi Semih Sevgi’yi öldürdü. Barışmak için pek çok defa giden Sevgi, Seçil Çiftçi tarafından reddedildi.

SERT BİR CİSİMLE KAFASINA VURDU

Kanal D’nin aktarmış olduğu habere göre eski sevgilisi yine barışmak için eve geldiğinde bu sefer Seçil onu evine aldı. İkili konuşmaya başladı. Ancak konuşma çok geçmeden tartışmaya döndü. Seçil Çiftçi, sert bir cisim ile Semih Sevgi’nin kafasına defalarca vurdu.

Sevgi, olay yerinde hayatını kaybedince ünlü şarkıcı babasından yardım istedi. Baba kız, elleri ve ayakları bağlanan cesedi gömmek için ormanlık alana götürdü. Cesedi ise mantar toplayan bir aile bulunca jandarma ekiplerine haber verdi.

CESEDİN KİMLİĞİ PARMAK İZİNDEN TESPİT EDİLDİ

Olay yeri inceleme erkek cesedinin kimliğini parmak izi üzerinden tespit etti. İlk incelemenin ardından, Semih Sevgi’nin ailesiyle irtibat kuruldu ve maktulün Tokat’ta ikamet ettiği, ancak kendisinden haber alınmadığı için ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulduğu tespit edildi.

Ekipler, Sevgi’nin sosyal medya hesabını inceledi. Burada Seçil Çifti’nin tehdit mesajları dışında, verdiği çelişkili ifadelerinden şüphelenince ekipler eş zamanlı arama yaptı. Kaldığı evde ise uyuşturucu bulunması üzerine Seçil Çiftçi gözaltına alındı.

İTİRAF ETTİ

Çiftçi, ifadesinde eski erkek arkadaşı ile ayrıldığını ancak Sevgi’nin onu rahat bırakmadığını belirtti. Aralarında çıkan kavga sonrasında öldürdüğünü cesedini babası ile Sancaktepe’de ormanlık alana bıraktıklarını ifade etti.

Suçunu itiraf eden Seçil Çiftçi, tutuklanarak ceza evine gönderildi.