Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere kötü haberi verdi: Kansere yakalandı! Nagihan Karadere ne kanseri?

Survivor All Satar yarışmasında göstermiş olduğu performansı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı yarışmacı Nagihan Karadere’den kötü haber geldi! Acun Ilıcalı’nın son olarak yaptığı, “Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben çözemedim” açıklamasına çok üzülen Karadere, kanser olduğunu açıkladı.

Survivor 2023 ilk yayın öncesinde Survivor Panaroma’ya katılan Acun Ilıcalı, yarışmanın sahte olduğunu ve kimsenin Survivor’a gitmemesi gerektiğine dair açıklamalarda bulunan Nagihan’a yanıt verdi.

“NAGİHAN HANIM SAĞ OLSUN ÇOK BOZULDU BİRİNCİ OLMADI DİYE”

Nagihan’ın yaptığı bu açıklamayı asla kabul etmediğini belirten Ilıcalı, Karade’ye şu şekilde cevap verdi:

“Nagihan Hanım sağ olsun çok bozuldu Survivor’da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim”

Bu açıklama sonrasında Nagihan Acun’u aradığını ancak telefonun meşgul çaldığını bir tweet atarak belirtti.

“KANSER OLDUĞUMU ÖĞRENDİM”

Nagihan Karadere kendisini arayan Bilal Özcan’a şu açıklamayı yaptı:

“1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin”

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

16 Şubat 1984 yılında Adana’da dünyaya gelen Nagihan Karadere, Türk kısa mesafe ve engelli koşucusudur. 2003 yılında  Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası’nda 400 metre branşında altın madalya kazanan Nagihan, Suırvivor 2016’ya katıldı.

Burada ünlüler adına yarışan Nagihan Karadere, çeyrek finale kadar geldi ancak birincilik elde edemedi. Beşinci olarak yarışmadan ayrılan Nagihan, 2018 ve ardından 2022 Survivor All Star’da mücadele etti.