O markette dev kampanya: 5 litre ayçiçeği yağı hediye edilecek! Herkes oraya akın etti

Geçtiğimiz yıl fiyatı en çok artan ürünlerin arasında sıvı yağ bulunuyordu. Yeni yıla girilmesiyle birlikte henüz sıvı yağ fiyatlarında büyük bir değişim olmadı. Hatta bir market öyle bir kampanya yaptı ki, herkes oraya akın ediyor! 5 litre ayçiçeği yağı hediye edilecek. İşte kampanya detayları..

Bizim Toptan Market, indirim kampanyası düzenlediğini açıkladı. Yapılan açıklamada 5 litre ayçiçeği yağı ya da 3 kasa soda hediye edilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 4 bin TL tutarında alışveriş yapması gerekiyor.

Açıklamayı Bizim Toptan Market resmi internet sayfası üzerinden yaptı. Yapılan açıklamada 4 bin TL ve üzeri alışveriş yapanlara 1 paket 5 litre ayçiçeği yağı ya da 3 kutu soda hediye edilecek. Kampanya 5 Şubat tarihinde sona eriyor.

3 KUTU SODA HEDİYE

4000 TL ve üzeri alışverişlerde 1 paket Bizim/Ona/Besler Ayçiçek Yağı 5 LT (Teneke – Geniş Ağızlı) ürünü veya 3 kutu Beypazarı/Kızılay gazoz çeşidi gönderilecektir. Hediye edilecek ürünler alışveriş sepetine eklenmelidir.

Kampanya 5 Şubat 2023 tarihine kadar geçerlidir.

4000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerimize,Bizim/Ona/Besler Ayçiçek Yağı 5 LT (Teneke – Geniş Ağız) ürünlerinden 1 adet yada Beypazarı/Kızılay soda çeşitlerinden 3 Koli hediye edilecektir.

Hediye edilecek ürünlerin alışveriş sepetine eklenmesi gerekmektedir.

50 Kg Toz Şeker kampanya’ya dahil değildir.

Exit mobile version