Hastanelerde çalışacaklar kaçırmasın: Sınavsız mülakatsız hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımı yapılıyor! 18-55 yaş arası

Son dönemlerde iş arayan vatandaşlar özellikle hastane personel alımlarını yakından takip ediyor. Gelen son habere göre hastanelerde çalıştırılacak hasta karşılama ve yönlendirme görevlisinin alınacağı belirtildi. Sınav ve mülakatın yapılmayacağı personel alımında alımların şu an için özel hastanelerde olacağı ifade edildi.

Hastanelerde çalışacaklar kaçırmasın! Sınavsız mülakatsız hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımı yapılıyor. Asgari ücrete gelen son zamla birlikte e n az 8 bin 500 TL maaşla birlikte çalışacak personeller alınıyor.

BAŞVURULAR İŞKUR’DAN YAPILACAK

Başvuruda bulunmak isteyenlerin başvuruları İŞKUR üzerinden alınacak. Hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımlarına ilişkin başvuru şartları ve ilan detayları şu şekilde.

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ ALIM ŞARTLARI NELER?

Hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımları için şartların genel olan kısmı açıklandı. İlanların içeriğine göre şartlar değişkenlik gösterebilir. 18 yaşını tamamlamış ve 55 yaşını tamamlamamış kişiler için personel alım şartları şu şekilde:

En az ilkokul mezunu olması,

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,

-18 yaşını geçmiş olması,

-İŞKUR’a kayıtlı olması kayıtlı değilse kayıt yaptırması,

-Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması

-Bazı ilanlar için dil şartı da aranmaktadır

-Gece vardiyasında çalışmaya uygun olmak

İLANLAR İÇİN TIKLAYIN

Exit mobile version