EkonomiEditörün SeçtikleriGenel

Ziraat Bankası müşterileri dikkat: Açıklama yapıldı! Artık 55 TL ödeyeceksiniz

Ziraat Bankası kampanyalarına her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Gelen son habere göre yeni bir duyuru yapıldı. Emekliler için yeni kampanya yaptığını açıklayan Ziraat Bankası, dolu dolu bir paketin ücretinin sadece 55 TL olduğunu belirtti. İşte detaylar..

Ziraat Bankası aracılığıyla emekli maaşlarını alanlar Türk Telekom tarafından yurt içi her yöne 750 dakika, 750 SMS ve 5 GB cep interneti içeren bir paket satın alabilecekler. Paket ücreti 55TL ve 12 aylık geçerliliği var. Emekliler, hemen bu kampanyaya katılabilecekler..

SADECE EMEKLİLERE ÖZEL

Ziraat Bankası ile Türk Telekom arasındaki anlaşmanın sonucunda emeklilere özel bir tarife duyuruldu. Maaşını Ziraat Bankası’ndan alan emekliler, attıkları bir SMS ile bu tarifeyi kullanabilecekler. Emekliler için özel olan bu tarife, diğer paketlere göre 30 TL daha indirimli olacak.

KAMPANYADA SON TARİH 31 OCAK

Emekliler için Ziraat Bankası ve Türk Telekom’un ortak olarak hazırladığı kampanya için son tarihin 31 Ocak olduğu belirtildi. Katılmak isteyenler yukarıdaki aşamalardan 55 TL’lik bu paketten yararlanabilecek. İşlemler sona erdiğinde onay mesajı alacaksınız.