THY çift yönlü KKTC-TR uçak bileti alımına aile boyu yüzde 30 indirim yapacak!

Turkish Airlines çift yönlü uçak bileti alımına %30 indirim kampanyasını duyurdu. Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında yapılacak uçuşlarda aile boyu indirim fırsatı sunuluyor.

Türk Hava Yolları 16 Ocak 2023 tarihine kadar bilet alımlarında geçerli olacak indirimden faydalanmak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. Sunulan fayda hane içerisinde aynı soyismi taşıyan yolcular için geçerliliğini korur.

UÇAK BİLETİ ALIMINA %30 İNDİRİM KAMPANYASI NEDİR?

Türk Hava Yolları’nın belirli dönemlerde başlattığı seyahat kampanyaları yurtiçi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yapılacak seyahatlerde ek indirim fırsatı sunuyor. Bütçeyi destekleyecek olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 1 Mayıs 2023 ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz seyahatler için 16 Ocak tarihine kadar bilet alması yeterli oluyor.

Tek yön ya da gidiş dönüş olarak ekonomi sınıfında yapılacak uçuşlarda geçerliliğini korur. Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında yapılacak tarifeli seferlerde geçerliliğini koruyacaktır. Tek bir rezervasyon kaydı içerisinde aynı soyismi taşıyan tüm aile üyeleri %30 indirimden faydalanabilir.

UÇAK BİLETİ ALIMINA %30 İNDİRİMDEN NASIL FAYDALANILIR?

Türk Hava Yolları’nın indirimli uçuş fırsatı sunduğu kampanya mobil uygulama üzerinden yapılacak biletlemelerde geçerli olacaktır. Türk Hava Yolları web sitesi, yetkili acenta birimleri ve satış ofisleri üzerinden yapılacak bilet alımları da %30 indirim kapsamında kesilir. İndirimden faydalanmak isteyenlerin aile üyesi olarak aynı soyadı taşıması gerekiyor.

Tek bir rezervasyon numarası altında en az 3 yolcu bulunabilir. Rezervasyon numarası içerisinde bebek yolcu bulunsa dahi indirim ücreti bebek yolcu için kullanılamaz. Tek bir rezervasyon numarası altında en fazla 9 yolcu kapasitesi kabul edilecektir.

UÇAK BİLETİ ALIMINA %30 İNDİRİM KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya indirimli olarak kullanılacak aktarma seferlerinde geçerliliğini yitiriyor. İptal ya da iade işlemlerinde prosedür gereği sunulan fayda geri alınıyor. Vergi ya da harç ücretleri indirim kapsamında değerlendirilmiyor.

Kampanya dönemi öncesinde konfirme rezervasyon yaptırılmış tüm uçuşlar içinde geçerli olacaktır. Yalnızca Türk Hava Yolları üzerinden alınacak tarifeli uçuşlarda geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Türk Hava Yolları internet sitesi ya da mobil uygulamayı üye olduktan sonra bilet alım işlemi gerçekleştirmesi yeterli oluyor. Aile boyu bilet alımına %30 indirim kampanyası üzerinde değişiklik yapabilir ya da kampanya iptal edebilir.

Exit mobile version