Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Herkesin tanıdığı Meşhur Çılgın Dondurmacı’dan kötü haber: Silahlı saldırıya uğradı! Çılgın Dondurmacı öldü mü?

İlk olarak TikTok’ta çekmiş olduğu dans videoları ve daha sonra Youtube’deki paylaşımlarıyla fenomen haline gelen Meşhur Çılgın Dondurmacı’dan kötü haber geldi. Gelen bir son dakika haberine göre dükkanına gelen Arap kadın ile dans eden Dondurmacı, kadının eşi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Konunun kısa süre içerisinde gündeme düşmesi sonrasında Çılgın Dondurmacı öldü mü? Çılgın Dondurmacı sağlık durumu nasıl? Soruları araştırılmaya başlandı.

Çektiği dans videoları ile tanınan bir isim haline gelen Çılgın Dondurmacı bu sefer şoke eden bir tepki ile karşılaştı. Son videosunda dans ettiği Arap kadının kocası tarafından saldırıya uğradı. Silahlı saldırı sonrasında apart topar hastaneye kaldırılan Çılgın Dondurmacı’nın yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındığı belirtildi.

KOCASI VURDU

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolar ile tanınan bir isim haline gelen Çılgın Dondurmacı, olarak bilinen Mehmet Dinç, Arap kadının kocası tarafından silahla vuruldu. Acilen hastaneye kaldırılan Mehmet Dinç, yoğun bakımda tedavi edildi.

Ancak hayranları ünlü fenomenin son sağlık durumunu merak ediyor. Bugün ise beklenen haber geldi.

ÇILGIN DONDURMACI SAĞLIK DURUMU NASIL?

Çılgın Dondurmacının tedavi edildiği ve hatta işinin başına yeniden döndüğü belirtildi. Tekrar dans videoları çekmeye devam eden Mehmet Dinç’in olaya ilişkin bir açıklama yapmadığı öğrenildi.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR?

Çılgın Dondurmacı adıyla tanınan Mehmet Dinç, 1982 doğumludur. Aslen Hatay Antakyalıdır. Doğduğu yöre nedeniyle Arapça ve Kürtçeyi çok akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Kendisini fenomen haline getiren Arapça şarkısı “Kalbimsin” de Mehmet Dinç’e aittir.

İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştu