Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Kabine toplantısı sonrasında duyurdu! Artışa gidilmeyecek

Gelen bir son dakika haberine göre merakla beklenen yılın ilk kabine toplantısı sonra erdi. 2023’ün ilk kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Canlı yayında kameralar sonrasında açıklamalarda bulunan Erdoğan’ın müjdesi haberimizde..

Milyonlarca EYT’linin gözü Kabine toplantısına çevrildi. Yılın ilk kabine toplantısı tam 2 saat 40 dakika sürdü. Erdoğan geçtiğimiz toplantı sonrasında yaptığı açıklamasında yakalık 2 milyon 250 bin vatandaşın düzenlemeden yararlanacağını belirtmişti.

CUMHURBAŞKANININ AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bu yıl sadece yeni bir seneye girmekle kalmadık. Cumhuriyetimizin ilk asrını tamamladık.

EYT’li milyonlarca vatandaşımızın sorunlarını herhangi bir sınırlamaya gitmeksizin çözüme kavuşturacak çalışmayı yakında TBMM’nin takdirine sunuyoruz. Gençlerimizin istihdamına katkı sağlamak amacıyla 6 bakanlığımızın ortak çalışmayla başlattığımız 1 Milyon Yazılımcı Projemizin ilk etabını tamamladık. Devam eden ilgi sebebiyle programları daha da güçlendirmek kararı aldık.

Yeni yılın ilk iş gününde ihracat rakamlarını açıkladık. 254.2 milyar dolarlık başarı için tüm sanayicilerimizi, üreticilerimizi, ihracatçılarımızı tekrar tebrik ediyorum. Son 20 yılda 7 kat artırdığımız, geldiğimiz seviyeyi yeterli bulmuyoruz.

‘MUHALEFETİ DE DAVET EDİYORUM’

Arifiye fabrikası bir dönem muhalefetin bir dönem satıldı diye diline doladığı yerdir. Satıldı denilen fabrikanın ülkemize ve ordumuza yaptığı hizmetleri görünce bu yalanları söyleyenlerin yüzleri kızarmıştır. Muhalefeti de davet ediyorum. Cuma günü İstanbul’da meşhur Rami Kışlamız, İstanbul’un millet kütüphanesi olacak. İstanbul’un en büyük, Avrupa’nın sayılı kütüphanelerinden birinin açılışını yapıyoruz.

KÖPRÜ VE OTOYOLA YIL BOYU ZAM YOK

Otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarında yıl boyu herhangi bir

Exit mobile version