Müge Anlı’da olay olmuştu: Sinan Sardoğan hakkında son dakika gelişmesi! Gözaltına alındı

Son dönemlerde anlattıklarıyla gündem olan Sinan Sardoğan ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Anlattıklarıyla herkesi şoke eden Müge Anlı’nın programına katılan Sinan Sardoğan, çocuğa cinsel istismar iddiası ile gözaltına alındı. Sardoğan’ın hakkında 23 adli işlem bulunduğu belirtildi. İşte detaylar..

Kayıp Arife Gökçe’nin arandığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında baş şüpheli olarak canlı yayına çıkan Sardoğan ile ilgili her geçen gün şaşırtan bilgiler gelmeye devam ediyor. Sardoğan’ın yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINDI

Hatta Müge Anlı’nın canlı yayında Sardoğan’a “Bacaklarıma bakma, kafanı yararım” demesi gündem olmuştu. Sinan Sardoğan gözaltına alındı.

SORULARA CEVAP VERMEDİ

Polis ekipleri, hakkında 23 adli işlem kaydı bulunan Sardoğan’ın kaldığı otel odasına gelerek arama yaptı. Çocuğa cinsel istismar iddiası ile gözaltına alınan Sardoğan emniyete götürüldü. Sinan Sardoğan, gözaltına alındığı için korktuğunu söyledi.

MÜGE ANLI: BACAKLARIMA BAKMA, YARARIM SENİN BEYNİNİ

Öte yandan Sinan Sardoğan, önceki günkü yayında Müge Anlı’nın bacaklarına bakarken yakalanmıştı. O anları fark eden Anlı, “Benim de bacaklarıma bakma. Sana bir uçarım buradan. Yararım senin beynini” demişti. Sinan Sardoğan ise “Ben senin bacaklarına mı bakıyorum” diyerek kendini savunmuştu.

Exit mobile version