Fatih Portakal altılı masanın adayını açıkladı: “Partili isimle görüştüm” dedi! Masa tam anlaşma sağladı!

Son dönemlerde siyasetin en çok konuştuğu konulardan biri altılı masanın çıkaracağı Cumhurbaşkanı adayı. Konuyla ilgili ortaya çok sayıda iddia atıldı. Ancak Fatih Portakal, altılı masanın adayını resmen açıkladı! Partili isimle görüştüğünü ifade eden Portakal, masanın isim üzerinde tam mutabakat sağladığını da sözlerine ekledi. İşte Fatih Portakal’ın o iddiası ve altılı masanın adayı..

Altılı masanın çıkaracağı aday gündemi meşgul eden konular arasında yerini aldı. Ekrem İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu üzerinde yoğunlaşan adaylık tartışmalarına Portakal’ın iddiaları resmen son verdi. Portakal, altılı masanın mutabakat sağladığını iddia ederek, karar verilen o ismi açıkladı.

“SİZİN DE DİLE GETİRDİĞİNİZ O İSİM”

Portakal, YouTube kanalında yaptığı açıklamada altılı masadan bir parti yetkilisine dayandırdığı iddiasını şu sözlerle dile getirdi:

“Bu, dün akşam saatlerinde edindiğim bir bilgiydi. Altılı masanın içerisinde bulunan partilerden birisiydi konuştuğum kişi. ‘Aday belli’ dedi. ‘Fatih bey, altılı masada aslında en çok konuşulan sizin de bildiğiniz, sizin de dile getirdiğiniz o isim’ dedi. Dedim ki Kemal Kılıçdaroğlu. Altılı masanın adayı net bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu. ‘Herkesin konuştuğu, kendini ön plana çıkaran, sizin de dile getirdiğiniz’ dediği anda zaten Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu anlıyorsunuz.

“NET BİR ŞEKİLDE”

“Altılı masa, Kemal Kılıçdaroğlu’nda karar vermiş. Net bir şekilde. Konuştuğum kaynak da altılı masanın o partilerinin içerisinden birisi.”

Exit mobile version