GenelEditörün Seçtikleri

Cumhuriyet Savcısı evinde ölü bulundu: Son dakika duyuruldu: Bakan Bozdağ’dan açıklama geldi

Gelen bir son dakika haberine göre Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş’ın evinde ölü bulunduğu açıklandı. Konuya ilişkin Adalet bakanı Bekir Bozdağ tarafından açıklama geldi.

30 yaşındaki Atabaş’ın vefatına ilişkin açıklama yapan Bozdağ, “Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Amasya Gümüşhacıköy Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yargı camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

EKİPLERLE BİRLİKTE EVE GİDİLDİ

Amasya ilinin Gümüşhacıköy ilçesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Atabaş, evinde ölü olarak bulundu. Uzun süre boyunca Atabaş’a ulaşamayan Savcı Doğukan Yiğit ekiplerle birlikte meslektaşının evine gitti.

Eve giren ekipler, Atabaş’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Cenaze, otopsi işlemleri için Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ADALET BAKANI BOZDAĞ’DAN AÇIKLAMA

Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş’ın vefatı sonrası Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan da paylaşım geldi. Bakan Bozdağ açıklamasında “Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Amasya Gümüşhacıköy Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yargı camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbimiz, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet, makâmı âlî olsun, inşallah” ifadelerini kullandı.