Türk Telekom, Vodafone, Turkcell hattı olanlar: SADECE 2 GÜNÜNÜZ KALDI! Hemen kontrol edin..

Hattı Türk Telkom, Vodafone ya da Turkcell olanlar dikkat! Sadece iki gününüzün kaldığı belirtildi. Aksi durumda yeni yıl içerisinde 2 kat ödeme yapabilirsiniz. Detaylar haberimizde..

Milyonlarca GSM kullanıcısını yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanıcılarını kapsıyor. Enflasyonun her geçen gün arttığı bu dönemlerde telefon faturaları da katlanarak arttı. Ülkemizde yüksek kullanıcı oranı olan 3 GSM operatör kullanıcılarına uyarı yapıldı.

YÜKSEK ZAM GELECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Abone olanların fatura yükümlülüklerini yılbaşına bırakmaması gerektiği belirtildi. Operatörlerin yılbaşında yüksek rekor zam yapacağı iddia edildi. Bu sebeple abonelerin taahhüt tarihlerini kontrol ederek, tarihlerini uzatmaları gerektiği ifade edildi.

YENİ FİYATLAR SUNULUYOR

Tüm operatörlerin müşteri temsilcileri kullanıcılarını arayarak gelen bilgilere göre yeni fiyatlar sunduğu da gelen bilgiler arasında.

SON 2 GÜN KALDI

GSM operatörleri ise yaptığı duyurusunda vatandaşların kısa süre içerisinde yükümlülükleri hakkında bilgi alması gerektiğini belirtiyor. Bu sebeple yeni yıl gelmeden yani 48 saat içerisinde taahhütlerini güncellemesi gerektiği ifade ediliyor.

Exit mobile version