Çay 36 TL’ye düştü: Alışveriş için herkes akın etti! İndirimli çay büyük ilgi gördü

Bu yıl fiyatı en çok artan ürünlerden biri de çay oldu. Vatandaşlar indirimli ürün almak için marketlerin indirimlerini takip etmeye başladı. Bu kapsamda bugün gelen güzel bir habere göre çay fiyatlarında o market büyük bir indirim yaptı. Almak için de herkes resmen akın etti. İndirimli çay fiyatı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Pek çok ürüne gelen zamlar bir de çay fiyatlarına gelince vatandaşların üzerindeki yük daha da ağırlaşmaya başlamıştı. Alışveriş yaparken bu sebeple indirimli ürünleri takip eden vatandaşlara güzel haber PTTAvm’den geldi.

VATANDAŞLAR ZORLANDI

Çay fiyatlarında yaşanan artışlar pek çok vatandaşın büyük ölçüde geçim mücadelesi içerisine girmesine neden olurken, çay fiyatlarında yaşanan bu durum vatandaşı ekonomik açıdan zorlanmasına sebep olmuştu.

36 TL’YE DÜŞTÜ

Çaykur Filiz çayı 36 TL’den satışa çıkartan PTT AVM’ye ilgi çok büyük oldu. PTT AVM yaptığı duyurusunda Çaykur Filiz çayın 36 TL’den satışa çıkarıldığını duyurdu. Mağazadaki büyük indirimi görenler indirimli çay almak için resmen siteye akın etti.

Exit mobile version