Editörün SeçtikleriSpor

Süper Lig’i sallayacak transfer bombası

Süper Lig’de zirveyi ele geçiren Adana Demirspor, gözünü orta sahaya çevirdi. İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde bu sezon sadece bir maç kaybeden ve şampiyonluğa devam eden Adana Demirspor, geçiş sezonuna hazırlanıyor.

 Adana Demirspor dünyaca ünlü bir yıldız istiyor

İstasyon yükseltmek ve müsabakaya katılmak isteyen Güney’in ekibi şanzımanın ağzını açıyor. Adana Demirspor, dünyaca ünlü yıldızı o yöne taşımak için adımlar attı. Betturkey

 YILDIZ ADANA’YA

Kadrosunda Younes Belhanda, Henry Onyekuru ve Kevin Rodrigues gibi isimlerin yer aldığı Adana ekibi, geçtiğimiz sezon Mario Balotelli’yi kadrosuna katmıştı.

 BALOTELLİ 2.6 MİLYON EURO’YA SATIN ALDI

Balotelli transferi ile ses getiren Adana Demirspor, bu sezon başında İtalyan golcü ile yollarını ayırmıştı. Adana Demirspor yaptığı açıklamada, “Futbolcumuz Mario Balotelli’nin Sion’a transferi için 2 milyon 620 bin Euro’ya anlaşma sağlandı. Oyuncumuza bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz.” söylendi

Sion ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Balotelli, yeni kulübünden yılda 3 milyon euro kazanıyor. Geçen sezon Süper Lig’de çıktığı iki maçta 72 dakika sahada kalan forvet oyuncusu, çıktığı 33 maçta 19 gol atıp 4 asist yaptı.

  DÜNYA YILDIZI DEVAM

İtalyan golcü Balotelli’den maksimum verimi alan Adana Demirspor, bir dünya yıldızı daha için kolları sıvadı. İtalyan bir gazeteci, Adana’nın dev ulaşım girişimi hakkında haber yaptı.

 ADANA DEMİRSPOR JÄRGB BAKAYOKO

Mavi Yıldırım kadrosunda dünyaca ünlü yıldızlar da yer alıyor. Adana Demirspor, Chelsea’nin

0 milyon euro ödediği Tiemoue Bakayoko’nun ardından bu yönde çalıştı.

İtalyan muhabir Nico Schira’nın aktardığı habere göre; Adana Demirspor, Chelsea’den tavsiye alan ve Milan’da kiralık olarak oynayan Tiemoue Bakayoko için ciddi hamleler yapıyor.

Adana Demirspor,  son tavsiyesi için

0 milyon euro alan Bakayoko’yu kadrosuna katmak için büyük çaba harcıyor.

Demirspor’un, forma şansı bulamayınca Milan’dan ayrılma kararı alan Bakayoko’ya teklif yaptığı ve haber beklediği bildirildi.

Chelsea tarafından Milan’a iki yıllığına kiralandı. Bakayoko, Milan’a kiralandı ve geri gönderildi, ardından Napoli’ye ödünç verildi. Fransız orta saha oyuncusu Chelsea’ye dönse de burada çok fazla kalmadan bu kez iki yıllığına tekrar Milan’a kiralandı.