Kanalizasyon İdaresi memur alımına başladı: İkamet şartı aranmayacak! Kadrolar için kadın erkek başvuru yapabilir

Kanalizasyon İdaresi memur alımına başladığını duyurdu. Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından memur alımı yapılacağı açıklandı. Başvurularda adaylardan ikamet şartı aranmayacak. Kadrolar için kadın ve erkeklerin başvuru yapabileceği belirtildi. İşte memur alımına ilişkin detaylar ve başvuru şartları

Kamu personel alımında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediliyor. Gelen son habere göre Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne personel alınacak. KPSS puanı ile yapılacak alımlarda hangi kadrolara alım yapılacağı belli oldu. Başvuruda bulunmak isteyen adayların 2022 KPSS P3 puanına sahip olması gerekecek.

ALIM YAPILACAK KADROLAR LİSTESİ

Mühendis: 11 personel

Veznedar: 4 personel

Memur: 10 personel

BAŞVURU ŞARTLARI

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Sınava girmek isteyen adaylar http://www.koski.gov.tr adresi üzerinden temin edecekleri başvuru formuna aşağıdaki belgeleri ekleyeceklerdir.

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Adaylar, başvuruda istenilen belgeler ile 26/12/2022 – 30/12/2022 tarihleri arasında mesai saatleri 09:00 – 12:30 / 13:30 – 17:00 içerisinde şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla (KOSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İhsaniye Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 56 Selçuklu / KONYA adresine göndererek başvuru yapabileceklerdir.

Elektronik ortamda Genel Müdürlüğün https://memuralim.konya.bel.tr internet sitesinden başvuru yapabileceklerdir.

Belirtilen başvuru tarihlerinde elektronik ortamda veya posta yoluyla yapılan başvurularda fotokopisi gönderilen belgelerin aslının sınav tarihine kadar Genel Müdürlüğe ibraz edilmesi gerekmektedir. (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Genel Müdürlükçe tasdik edilebilir.)

Exit mobile version