DünyaEditörün SeçtikleriEkonomiGündem

500 TL DOĞALGAZ YARDIMI BAŞVURU FORMU! Doğalgaz desteği başvuruları başladı: 500 TL doğal gaz desteği

Kış ayının gelmesi ve artık soğukların başlaması ile birlikte kombiler yanmaya başladı. Ancak bu yıl faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlar için doğal gaz desteğinin geleceği açıklandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi 180 bin aileye 500 TL’lik doğal gaz desteği verecek. Kimlere verilecek, nasıl başvurulacak? İşte 500 TL doğal gaz desteği başvuru formu

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden güzel haber geldi. Yapılan açıklamada 180 bin aileye 500 TL’lik doğal gaz yardımı yapılacağı açıklandı. Ödemelerin ne zaman yapılacağı belli oldu.

180 BİN HANEYE 500 TL’LİK DESTEK

Başkentte yaşayanlara müjde! Ankara Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl verdiği doğal gaz desteğine bu yıl da devam ediyor. Sosyal yardım alan 180 bin haneye 500 TL’lik doğal gaz desteği verilecek. Ödemeler sadece doğal gaz desteği için verilecek.

Gelen son habere göre destek 5 Ocak 2023 tarihinde Başkent Kart’lara yatırılacak.

HİÇBİR ÇOCUK ÜŞÜMESİN”

“Hiçbir çocuk üşümesin” anlayışıyla geçtiğimiz yıl başlatılan doğalgaz desteği uygulaması için bu seneki ödeme 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

500 TL’LİK DOĞAL GAZ DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

500 TL doğal gaz desteği alabilmek için ABB’nin internet sitesine giriş yaparak sosyalhizmetler.ankara.bel.tr internet sitesindeki sosyal yardım başvuru formunu doldurarak başvuru yapmak gerekiyor.