Editörün SeçtikleriGenel

O Ses Türkiye Yılbaşı jüri üyeleri ve yarışmacıları belli oldu: Gözler o ismi aradı! Bu yıl O Ses Türkiye’de yok

TV8 ekranlarının  sevilen yarışma programlarından olan O Ses Türkiye yarışmasında yılbaşı bölümü için jüri üyeleri ve yarışmacılar belli oldu. Açıklanan kadroda herkes o ismi aradı. Ancak bu yıl O Ses Türkiye’de olmayacağı öğrenildi. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı jüri üyeleri ve yarışmacıları

Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve her yıl TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yılbaşı gecesi yayınlanacak. 31 Aralık Cumartesi akşamı program TV8 ekranlarında olacak. Programdaki jüri üyeleri ve yarışmacılar belli oldu.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI YARIŞMACILARI

Birsen Altuntaş’ın haberi göre, son dakika bir değişiklik olmadığı takdirde Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora yarışmada performans sergileyecek. Yarışmada ayrıca sosyal medya fenomenleri Cemal Can ile Danla Biliç de şarkı söyleyecek.

BEYAZIT ÖZTÜRK’ÜN YERİNE MURAT BOZ GELDİ

Yarışmanın jüri koltuğunda ise Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan yer alacaktı. Ancak son dakika yapılan değişiklerin ardından Beyazıt Öztürk’ün yerine Murat Boz olacak.

Öte yandan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti de gecede “Çift Terapisi” adlı oyunlarını sahneleyecek.