Ünlü isim Ankara’da yumruklu saldırıya uğradı: Yaşam savaşı veriyor! Durumu çok ciddi

Gelen bir son dakika haberine göre Ankara’da konserden sonra yumruklu saldırıya uğrayan Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık yaşam savaşı veriyor. Ünlü ismin yoğun bakımda olduğu ve durumunun ciddi olduğu açıklandı. İşte detaylar..

Ankara’da ayağa basma yüzünden meydana gelen yumruklu kavga sonrasında yoğun bakıma kaldırılan Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık’ın saldırısına ilişkin ekip arkadaşı gitarist Doğa Usta konuştu.

“KAFASINA O KADAR DARBE ALINCA MS’İ DE TETİKLENİYOR”

Dudarık’ın Multiple Skleroz (MS) hastası olduğunu belirten Usta, “Kafasına o kadar darbe alınca MS’i de tetikleniyor. Hâlâ yoğun bakımda” dedi.

“AYAĞIMA NEDEN BASIYORSUN?”

Dans ederken birisinin Dudarık’ın yanına yaklaştığını, bu kişinin Dudarık’la çarpıştığını öğrendiklerini ifade eden Usta, çarpışmanın ardından bu kişinin “Ayağıma neden basıyorsun?” gibi bir ifade kullandığını ve Dudarık’ın özür dilediğini, bilerek olmadığını söylediğini anlattı.

ARKADAŞININ ELMACIK KEMİĞİNİ DE PATLATMIŞ

Usta şunları söyledi:

“Sonra tartışma uzuyor. Başka biri parmak sallıyor. Sonrasında olay bitti gibi gözüküyor ve yukarı çıkıyorlar. Yukarıdaki kamera görüntüsünde şüpheli, Mehmet’in diğer arkadaşına yumruk atıyor. Onun da elmacık kemiği patlamış. Güvenlik görevlileri onunla ilgilenirken Mehmet telefonla arkadaşına ulaşmaya çalışıyor. Sonra Mehmet’e saldırıyor. Mehmet MS hastası. Kafasına o kadar darbe alınca MS’i de tetikleniyor. Halen yoğun bakımda. Saldıran kişiyi tanımıyor. Biz de tanımıyoruz. Hiç görmedik. Niye yaptığına anlam veremiyoruz. Önceden bir şey olması gerekiyor gibi hissediyorsun ama görüntüleri izleyince hiçbir şey yok. Sinir krizi gibi.”

 

Exit mobile version