İstanbul’da yaşayanlara kötü haber: Bugün açıklandı

İstanbul’da yaşayanlara kötü haber geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinde, İSPARK tarafından işletilen otoparkın ücretine yüzde 60 oranında zam yapıldı. Buna göre 1 saate kadar olan ücret 17,50 TL’den 28 TL’ye çıktı. Yeni tarifelerin1 Ocak tarihinden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu yapıldı. Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul Başkanlığında Saraçhane’deki belediye binasında düzenlenen toplantıda önemli bir karar alındı.

BU İLÇELERDE 20 TL’YE YÜKSELTİLDİ

Kapalı katlı otoparklar ve açık otoparklar ile yol kenarı otoparklarında Adalar, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Sancaktepe, Silivri, Sultangazi, Sultanbeyli ve Şile ilçelerinde 12,50 lira olan 1 saatlik park ücreti 20 liraya yükseltildi.

33 TL OLDU

İSPARK taksi duraklarında ise taksilerin giriş çıkışları 5,50 liradan 8 liraya, 1 gün beklemesi ise 21 liradan 33 liraya çıkarıldı. Tarife, 1 Ocak 2023’ten itibaren geçerli olacak.

Exit mobile version