Kimse beklemiyordu: Sevilen dizi bugün final yapıyor! Ekran macerası sona erdi

Show TV’nin iddialı dizilerinden biri olan Hayat Bugün dizisi için final kararı alınmıştı. Kimse beklemiyordu: Sevilen dizi bugün final yapıyor. Ekran macerası sona erdiği duyuruldu. Başrollerinde Ulaş Aslantepe, Hazar Ergüçlü ve Hande Doğandemir gibi önemli isimlerin olduğu dizi bugün kaçta final yapacak?

Hayat Bugün dizisi bugün son kez ekranlarda olacak. Ryan Eggold, Freema Agyeman ve Janet Montgomery gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı ABD yapımı New Amsterdam dizisinden uyarlanan Hayat bugün dizisi final yapıyor. Reytinglerde istenilen başarıyı sağlayamayan dizinin final tarihi belli oldu.

HAYAT BUGÜN FİNAL Mİ YAPIYOR?

Show TV ekranlarında yayınlanan dizi reytinglere yenik düşünce final kararı aldı. Dizi bugün 9. Bölümü ile ekran macerasına son verecek.

Hayat HAYAT BUGÜN FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olan Hayat Bugün dizisi, ilk bölümüyle 19 Ekim’de seyirciyle buluşmuştu. Başrollerde Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un yer aldığı, O3 Medya’nın yapımcısı olduğu Hayat Bugün dizisi reytinglerde istenilen sonucu veremedi.

Show TV Hayat Bugün 8. Bölüm ile 7 Aralık 2022 (bugün) 22.45’te sekizinci bölüm ile final yapıyor.

Exit mobile version