Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Ünlü isim acı gerçeği açıkladı: Yolun sonuna geldim dedi! Ölümcül hastalığını açıkladı

TV100 ekranlarında Okan Bayülgen’in sunumu ile ekranlara gelen Uykusuz Kulübü programında duygu dolu anlar yaşandı. Ünlü isim yayında acı gerçeği açıkladı. Tesadüfen kanser olduğunu öğrenen ünlü isim yolun sonuna geldiğini duyurarak ölümcül hastalığını söyledi. İşte detaylar..

Yıllardır Best Model yarışmalarını düzenleyen ünlü prodüktör Erkan Özerman’ın pankreas kanserine yakalandığı daha önce ortaya çıkmıştı. Bu yarışmalarla adını duyuran Özerman bir defa daha kansere yakalandı. MR çekimi sonucunda durumu tesadüfen öğrenen ünlü isim detayları programda anlattı.

KANSERİ METASTAZ YAPTI

Ünlü prodüktör Erkan Özerman bir kere daha pankreas kanserine yakalandı. Kanseri metastaz yapan Özerman’ın hastalığının karaciğerine yayıldığı belirtildi. Okan Bayülgen’in programına katılan ünlü isim sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

“HAYATIMIN SONUNU YAŞIYORUM”

Tedavisinin devam ettiğini duyuran Özerman’ın açıklamaları yürekleri burktu. İçinden geçtiği zorlu süreci kamuoyuyla paylaşan Özerman, kanser olduğunu tesadüfen öğrendiğini söyledi. Hayatının sonunu yaşadığını söyleyen ünlü prodüktör “Hayatımın sonunu yaşıyorum. Tesadüfen doktorun bir ricasıyla ‘MR çekelim’ deyince çekelim dedim. MR benim kanser olduğumu söyledi. Kanser metastaz yapmış, karaciğere geçmiş. Yaşımdan ötürü doktorlar ameliyat yapmıyorlar. Çok iyi bir onkolog beni elinden geldiğince götürüyor” dedi.