Canan Karatay sırrı açıkladı: Her sabah sadece 1 bardak için! Anında etkisini gösteriyor

Prof. Dr. Canan Karatay, son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Her sabah aç karnına içilmesi gereken tarifi açıklayarak Karatay, sırrı herkese duyurdu! Uzman ismin her sabah aç karına özel olarak tükettiği bu karışım vücuttaki halsizliği, kemik ağrısı ve kemik erimesi sorununa karşı birebir! İşte Canan Karatay’ı o muhteşem tarifi!

Sağlık konusunda verdiği tavsiyelerle herkesin yakından takip ettiği Dr. Canan Karatay, Youtube kanalı üzerinden yeni bir video yayımladı. Havaların artık soğuması sebebiyle hastalıkların ortaya çıktığını belirten Karatay, özel bir karışım paylaştı. Bu karışım sayesinde artık ilaç kullanmak zorunda kalmayacaksınız..

HER SABAH AÇ KARNINA İÇİLMESİ GEREKİYOR

Canan Karatay’ın paylaştığı tarif kemik suyu! İçerisinde en doğal kolajen olduğunu belirten uzman isim gizli tarifini duyurdu. Kasaptan alınen kemikleri ocakta ortalama 3-6 saat arasında kaynatın. Daha sonra içerisinde yarım limon sıkın. Kristal ya da kaya tuzu ekleyerek, her sabah 1 bardak aç karnına tüketin.

KEMİK SUYUNUN FAYDALARI NELER?

Yüksek besleyiciliğe sahiptir. Hayvan kemikleri ve bağ dokusu, kolajen adı verilen önemli bir protein içerir ve 1 bardak kemik suyu yaklaşık 9 gram yüksek kaliteli protein sağlayabilir.

Ek olarak kemik suyu, nasıl yapıldığına bağlı olarak kalsiyum, magnezyum ve fosfor gibi çeşitli minerallerin yanı sıra B vitaminleri ve diğer besin öğelerini içerebilir.

İnflamasyonu (iltihap) azaltır ve bağırsak sağlığını destekler. Kemik suyu, bağırsak zarını beslemek için gerekli olan önemli amino asit glutamini içerir. Kolajen ile birleştiğinde, kemik suyundaki glutamin sindirim sorunlarına veya besinleri emmede güçlüklere neden olabilecek hasarlı bağırsak zarlarının onarılmasına yardımcı olabilir.

Eklem sağlığı için iyidir. Kemik suyu birçok çalışmada sağlıklı dokuyu desteklemek ve sporcularda, osteoartiritli bireylerde ve daha fazlasında (römatoid artirit, fibromiyalji) eklem ağrısını ve iltihabı azaltmak için glukozamin ve kondroitin proteinlerini içerir.

Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kemik sularının yüksek mineral konsantrasyonu bağışıklık sistemini destekler.

Daha iyi uyumanıza yardımcı olur. Araştırmalar kemik suyunda bulunan glisin amino asitinin, uykuyu iyileştirmeye ve yorgunluğu gidermeye yardımcı olabileceğini göstermiştir.

Cilt, saç ve tırnak sağlığını destekler. Kemik suyu, güçlü cildin yapısal taşlarını oluşturan yüksek miktarda kolajen içerir ve cilde genç bir ışıltı verir. Kolajen ayrıca saç uzamasını, cilt yenilenmesini ve tırnakların güçlü kalmasını destekler.

Kemik suyu grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı vücut direncini arttırır.

 

Exit mobile version