5 Aralık Pazartesi On Numara sonuçları: On numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On numara çekilişi 5 Aralık

Her hafta pazartesi ve Cuma akşamları düzenlenen on numara çekilişi için binlerce kişi nefesini tuttu. Sadece şanslı numaralarını işaretleyerek, şansı ile büyük ikramiyeye kavuşmak isteyenler bu akşam sonuçları bekliyor. Peki, on numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? 5 Aralık Pazartesi on numara çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar..

Milli Piyango’nun en sevilen çekilişleri arasında On Numara çekilişi bulunuyor. Pazartesi ve Cuma günleri çekilen çekiliş için sonuçlar yakından takip ediliyor. Çekiliş Milli Piyango’nun resmi Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI YAYINLANDI MI?

5 Aralık Pazartesi on numara sonuçları henüz açıklanması. Saat 20.00’de başlayacak olan çekilişte şanslı numaralar belli olduktan sonra hemen paylaşılması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında hemen haberimize 5 Aralık on numara çekiliş sonuçları eklenecektir.

ON NUMARA KURALLARI NEDİR?

Milli Piyango ve şans oyunu severlerin takip ettiği yenilenen On Numara’nın kurallarına göre; bir kolonda 80 numara bulunmaktadır. 80 numaradan 10 tanesi işaretlenmektedir. Bir veya birden daha fazla kolon oynanabilmekte. Tek bir kolon ücreti ise 2 TL’dir.

Exit mobile version