Devlet Su İşleri (DSİ) KPSS’siz işçi alımı sona eriyor: Lise mezunları dikkat! İŞKUR DSİ personel alım başvuru ekranı

Kamu personel alımlarını takip edenler için son dakika duyuruldu. Devlet Su İşleri (DSİ) kamu personel alımı yapıyor. Yapılacak olan KPSS’siz işçi alımında son saatlere girildiği belirtildi. DSİ bünyesinde engelli işçi alımı için başvuru şartları ve detaylar ayrıca açıklandı. İşte merak edilen detaylar..

İŞKUR üzerinden kamu personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediliyor. DSİ işçi alım üzerinden yapılacak personel alımı 5 Aralık gecesi sona erecek. İşe ihtiyacı olan ve başvuru şartlarını taşıyan adayların hemen başvurması gerektiği belirtildi.

DSİ ESKİŞEHİR 3. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELLİ İŞÇİ ALIMI ÖZEL ŞARTLARI

En az %40 oranından Engelli Sağlık Kurulu raporuna sahip olmak,

Sınav öncesi sınava katılacakların tespitine yönelik noter huzurundaki kura çekimi; açık iş sayısının Dört (4) katı asil ve aynı sayıda yedek olacak şekilde 13/12/2022 tarihinde saat 10:00 da DSİ 3. Bölge Müdürlüğü  Taşköprü Caddesi No:2 Odunpazarı /ESKİŞEHİR adresinde bulunan Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde yapılacaktır.

Kurada belirlenen adaylar daha sonra Bölge Müdürlüğümüz internet sitesinde https://bolge03@dsi.gov.tr  ilan edilecektir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İşçi alımı için müracaat eden adaylar sadece mülakat ve uygulama sınavına tabi tutulacaktır. Sınav mesleki bilgi ve becerilere ilişkin konulardan yapılacaktır.

Sınavda başarı puanı 60 (Altmış) puan olarak belirlenmiş olup, 60 (Altmış) puan altında kalanlar sınavı kazanamamış sayılacaktır.

Sağlık raporu ve psikoteknik raporu sınavı kazanan  adaylardan istenecek olup, atama öncesi bu belgeleri getiremeyen adayın yerine yedek aday çağrılacaktır.

Sınavı kazanarak ataması yapılan adaylar 3 yıl süreyle atandığı Bölge Müdürlüğünde  görev yapacak olup, tayin talepleri dikkate alınmayacaktır.

İşe başlayan adaylar 2 aylık deneme süresine tabi olacaklardır.

DSİ PERSONEL ALIM BAŞVURUSU İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Exit mobile version