Akaryakıt fiyatları değişiyor: Akaryakıta rekor indirim geliyor! Benzin, motorin, LPG fiyatları

Akaryakıt fiyatları her geçen gün değişmeye devam ediyor. Brent petrol fiyatlarındaki değişimi yakından takip eden sürücüler için son dakika gelişmesi yaşandı. Akaryakıt fiyatları değişiyor. Akaryakıta rekor indirim geliyor. Bu gece gelen motorin zammından sonra yine indirim beklentisi oluştu.

Araç sahipleri hafta içinde motorin fiyatlarına gelen peş peşe indirime havalara uçmuşlardı. Ancak gece yarısı gelen zamla birlikte indirimlerin izleri resmen silindi. Fakat bugün gelen bir son dakika haberine göre akaryakıtta yine indirim beklentisi oluştur.

ÇİN’DEN “U” DÖNÜŞÜ

Çin, koronavirüs salgının 0 vaka politikasını uygulamaya çok kararlıydı. Ancak ülke genelinde bu durumun isyanlara ve halkın tepkisine neden olmasıyla birlikte kovid politikasında U dönüşü yaptı. Bu durum da akaryakıt fiyatlarında deprem etkisi yarattı.

MOTORİN FİYATLARINDA İNDİRİM YAPILACAK

Motorin fiyatlarına hafta içi 82 kuruşluk ve 55 kuruşluk indirim gelmişti. Ancak bu indirimlerden sonra bu gece 1 lira 16 kuruş zam yapıldı. Gelen son habere göre 6 Aralık tarihinden itibaren motorine yeni bir indirin beklendiği duyuruldu.

Motorine 69 kuruşluk indirim bekleniyor. Gelecek olan indirimle birlikte İstanbul’da motorinin litresi 23 TL’nin altına düşmüş olacak.

Benzin ya da LPG için henüz bir indirim söz konusu değil. Son olarak benzine yapılan son indirim ile birlikte fiyatlar İstanbul’da 20 TL 17 kuruşa gerilemişti.

Exit mobile version