Var Mısın Yok Musun Hamdi Bey ortaya çıktı! Gizemli Hamdi Bey kim? Yüzünü bu güne kadar gören olmamıştı

Bir dönemlerin sevilen yarışma programlarından olan Var mısın Yok Musun programında Acun Ilıcalı’nın telefon ile teklif aldığı ancak yüzünü kimsenin görmediği Hamdi Bey belli oldu. İşte herkesin merak ettiği Hamdi Bey’in asıl kimliği

2007 ile 2010 yılları arasında Acun Ilıca’nın sunumu ile ekranlara gelen Var Mısın Yok Musun programı o dönemin en çok izlenen programları arasındaydı. Geniş izleyici kitlesine ulaşan programda Hamdi Bey merak konusu olmuştu.

Acun Ilıcalı, yıllar önce verdiği bir röportajda, ”Kim bu Hamdi Bey?” sorusu üzerine, ”Benim program dışında da görüştüğüm biri ama bunu açıklamam mesleğe ihanet olur. Bu program formatında bankacı gösterilmiyor ve biz de hiçbir zaman göstermeyeceğiz.” demişti.

BİRLİKTE ÇALIŞMIŞLAR

Acın Ilıca’nın Hamdi Bey dediği kişinin Acun Ilıca ile birlikte çalıştığı ortaya çıktı. Acun Firarda döneminde kamera arkasında Feridun olarak seslendiği kişinin Var Mısın Yok Musun’un Hamdi Bey’i meğer aynı kişiymiş.

O İSİM BİROL DOĞAN

‘Var Mısın Yok Musun?’ programında telefonla para teklifi veren Hamdi Bey ile Acun Firarda’nın Feridun’u olarak akıllarda kalan gizemli isim, Acun Ilıcalı’nın iş ve özel hayatında sağ kolu olarak bilinen Birol Doğan’dan başkası değil.

Exit mobile version