Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Uyarlaması yapılan diziden üzen haber: 3 hafta sonra final yapacak! Acil final kararı duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde Show TV’de yayın hayatına başlayan Hayat bugün dizisinin final yapacağı duyuruldu. New Amsterdam uyarlaması olarak ekranlara gelen Hayat Bugün dizisi hayranlarını üzecek. Dizi, istenilen reytingleri alamadığı için 3 hafta sonra final yapacak.

Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Hayat Bugün dizisinde final kararı alındı. Büyük ümitlerle yayın hayatına başlayan dizi ne yazık ki final yapacak. Peki, Hayat Bugün ne zaman final yapacak?

HAYAT BUGÜN NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Show TV ekranlarında yayınlanan dizi son dönemlerde erken final kararı alan diziler arasında bulunuyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre reytinglerde istenilen başarıyı alamayan dizi 9. Bölüm ile final yapacak.

HAYAT BUGÜN FİNALİ NE ZAMAN?

‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olan Hayat Bugün dizisi, ilk bölümüyle 19 Ekim’de seyirciyle buluşmuştu. Başrollerde Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un yer aldığı, O3 Medya’nın yapımcısı olduğu Hayat Bugün dizisi reytinglerde istenilen sonucu veremedi.

Gelen son habere göre son 3 bölümü ile Show TV’de yayınlanacak olan dizi 14 Aralık Çarşamba final yapacak.