Cinsel gücü anında 2 katına çıkartıyor: Resmen afrodizyak etkili

Cinsellik hem kadın hem de erkekler için ciddi derecede önem taşıyan bir konu. Günlük hayatta yaşanan bazı durumlar ne yazık ki cinselliği de olumsuz olarak etkileyebiliyor. Bu sebeple kişiler, cinsel gücün artması için kullanabilecekleri özellikle doğal ürünleri araştırıyor. Bu durum için cinsel sağlığınıza yararlı olabilecek doğal ürünleri sizler için sıraladık.

AVOKADO

Çoğu kişi avokadonun cinsel güce etkisi olacağını pek bilmiyor. Genel olarak avokado sperm kalitesinin artmasına yardımcı olur. Orta boy (150 gram) bir avokado ayrıca sperm kalitesi, testosteron üretimi ve doğurganlıkta rolleri olan temel bir mineral olan çinko için DV’nin %9’unu sağlar.

ACI BİBER

Konu ile ilgili yapılan bir araştırma sonucuna göre acı ve baharatlı ürünler tüketen erkeklerin tükürüklerinde, diğer erkeklere göre daha fazla testosteron bulundu. Diyetle alınan kapsaisin, beyninizin zevk merkezlerini uyarabilir, bu da potansiyel olarak ruh halinizi iyileştirebilir ve afrodizyak bir etki sağlayabilir.

HAVUÇ

Yapılan araştırma, havucun insan sağlığına ne kadar yararlı olduğunu ortaya koydu. Geleneksel tıpta uzun süre boyunca devam eden erkek kısırlığı için havuç öneriliyor. Bu ürün hem sperm sayısını hem de spermin hareketliliğini sağlayabiliyor.

Exit mobile version