17 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar kanal değiştiriyor! Arka Sokaklar hangi kanala geçiyor? Şoke eden gelişme

17 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan ve son dönemlerin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar’dan şoke eden gelişme kararı geldi. Yıllardır Kanal D ekranlarındaki dizinin ödeme sorunu sebebi ile başka bir kanalda yayınlanacağı iddia edildi. Konu gündeme bomba gibi düşerken, izleyenler Arka Sokaklar hangi kanalda yayınlanacak? Sorusunu sormaya başladı.

Kanal D ekranlarının Cuma günlerinin vazgeçilmez dizilerinden olan Arka Sokaklar’ın yapımcısı ile Demirören Medya arasında ödeme konusu sebebi ile bir problem çıktığı ortaya çıkmıştı.

ÖDEMELER AKSAMAYA BAŞLADI

Artış gösteren maliyetler ve Kanal D’den verilen uzun vadeli çekler yapımcı Erler Filmi de zorlamaya başladı. Nakit akışı yüzünden teknik ekibe ve bazı oyunculara ödemelerin sürekli aksayarak yapılması zaman zaman sorunlara neden oldu.

EKRANLARA ARA VERMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz hafta son stok bölümü yayınlanan dizinin ekranlara bir süre ara verdiği belirtildi. Arka Sokaklar’da yaşanan ödeme krizinin ardından alınan ‘ara verme’ kararı üzerine yeni bir gelişme yaşandı.

MedyaRadar’ın haberine göre, sevilen dizi artık başka kanalda izleyiciyle buluşacak.

Arka Sokaklar’ın ekran macerasına ATV’de devam edeceği iddia edildi.

Exit mobile version