25 Kasım Arka Sokaklar yeni bölüm neden yok? Arka Sokaklar yayın akışından kaldırıldı! 25 Kasım Kanal D yayın akışı

Kanal D ekranlarının sevilen ve uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinden kötü haber geldi. Cuma günleri yeni bölümleriyle ekrana gelen dizinin bu hafta yayınlanmaması izleyenleri şoke etti. İzleyenler 25 Kasım Arka Sokaklar yeni bölüm neden yok? Arka Sokaklar yayın akışından kaldırıldı m? 25 Kasım Kanal D yayın akışı konularını araştırmaya başladı.

Arka Sokaklar yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak ediliyor. Her Cuma izleyenleri ile buluşan yapımın bu hafta yayınlanmaması şaşırttı. Kanal D 25 Kasım yayın akışı içerisinde 20.00’de Arka Sokaklar olması gerekirken, yabancı sinema Örümcek Adam yayınlanacak.

DİZİYE SAĞLIK ARASI VERİLDİ

Geçtiğimiz hafta Kanal D yapmış olduğu açıklamasında yayına sağlık sorunları sebebi ile bir süre ara verileceğini duyurmuştu. Yapımcı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebi ile diziye bir süre ara verildi.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Dizi için sadece 2 stok bölümünün olduğu onunda bu hafta yayınlanacağı ifade edilmişti.

25 KASIM KANAL D YAYIN AKIŞI

07:00 – Küçük Ağa

09:00 – Neler Oluyor Hayatta?

11:00 – Hicran

13:00 – Gelinim Mutfakta

16:00 – Aşk ve Umut

17:00 – Hicran

18:30 – Kanal D Ana Haber

20:00 – Örümcek Adam

22:30 – Örümcek Adam

 

Exit mobile version