Daha başlamadan hastalığın önünü kesebilirsiniz: Bu malzemeler herkesin evinde var! 1 saat içinde etkisini gösteriyor

Artık kış aylarına girilmesi ile birlikte mevsim hastalıkları ortaya çıkmaya başladı. Son dönemlerde hemen hemen herkeste aynı şikayetler görülmeye başlandı. Ancak geçmek bilmeyen ve bir türlü atlatılamayan öksürük sorununu evde çözmeniz mümkün. Uzmanlar, yaptıkları açıklamasında geçmeyen öksürüklerin astım ya da virüslerden kaynaklandığını ifade ediyor.

Sizler de isterseniz daha başlamadan hastalığın önünü kesebilirsiniz. Hem de bunu herkesin evinde olan malzemelerle yapabilirsiniz. Tüketildiğinde etkisini hemen 1 saat içerisinde gösteriyor.

1 AYDAN FAZLA SÜRÜYORSA DİKKAT

Soğuk havalarda en çok konuşulan durumların başında geçmek bilmeyen öksürük ve gıcıklık hissi bulunuyor. Günlük hayatı olumsuz olarak etkileyebilecek düzeye çıkan öksürük krizlerini isterseniz hemen kesebilirsiniz. Ancak uzmanlar 1 aydan fazla uzun süren öksürük krizlerinin tehlikeli olduğunu vurguluyor.

ÖKSÜRÜĞÜ EVİNİZDE KESİN

Hastalık öncesi boğazınızda gıcıklık hisse varsa, hemen bu karışımı yapabilirsiniz. Bir fincan sıcak suyun içerisine 2 yemek kaşığı bal, 2 yemek kaşığı sirke, bir tutam tarçın ve 2 yemek kaşığı kadar da limonun suyunu koyup hemen tüketin. Karışımın 1 saat içerisinde göstereceği belirtiliyor.

 

Exit mobile version