Altının bir sonraki rekoru belli oldu: Almayan hemen alabilir! İslam Memiş uyardı, altının bir sonraki atağı açıklandı

Altın fiyatlarındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Vatandaşlar özellikle uzmanların yaptığı açıklamaları ve altın fiyatlarını yakından inceliyor. Konu ile ilgili Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından açıklama geldi. Memiş, yaptığı açıklamasında altının resmen bir sonraki rekorunu açıkladı. İslam Memiş uyardı, altının bir sonraki atağı belli oldu. İşte detaylar..

Altın, kasım ayında sert bir grafik çizdi. Bu haftaya kadar yükselişine devam eden vehatta rekor kıran altın hafta başında düşüş eğilimine başladı. Peki, altın daha yükselmeye devam edecek mi? Altın daha ne kadar düşüş gösterecek?

Konu ile ilgili Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, köşesinde bugün altının bir sonraki atağını paylaştı.

SERT YÜKSELİŞİNE DEVAM EDECEK

Gram altın TL fiyatında 1060 ardından 1090 seviyeleri var. Devamında 1200 sonrasında 1400 seviyeleri var. Altın fiyatlarında sert yükselişlerin devam edeceğini ön görüyorum. Yatırımcı elindeki altını bozdurmamalı. Altın almayı ihmal etmiş yatırımcısı her düşüşü alım fırsatı olarak değerlendirmesi gerekiyor.

HER YIL KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

(Al-sat uyarısı) Altın alımını ihmal etmemek gerekiyor. Yatırımcı için en güvenli liman altın. Gram bazında her yıl kazandırmaya devam ediyor. Kısa vadeli al-sattan uzak durmak gerekiyor. Yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam edecek.

Memiş açıklamasında, “Altının ons fiyatı 1.705 dolar, gümüşün ons fiyatı 20,15 dolar seviyelerine gerileyebilir. Gram altın 1.040, gram gümüş 11,80 lira. Yükseliş trendinde ara düşüşler olacağını söyleyebilirim” ifadesini kullandı.

GRAM ALTININ BİR SONRAKİ ZİRVESİ

Bir sonraki altın atağı için “Ondan sonraki atakta ons altın 1.815 dolar, gram altın 1.090 lira. Gümüşün ons fiyatında 24 dolar, gümüşün gram fiyatında 14-16 lira aralığını takip etmek gerekli. Yani, elinde dolar bulunduran altın ve gümüş almak için fırsat kolluyorsa bu hafta fırsat yakalamış olacak” diyerek yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Exit mobile version