Kamuya kadın ve erkek memur alımı yapılacak: Ehliyeti olanlar başvurabilecek! Başvuru şartları belli oldu

Kamu kurumlarına yapılacak memur alımlarını takip edenler için son dakika açıklaması yapıldı. Kamuya kadın ve erkek memur alımı yapılacak. Ehliyeti olanların başvurabileceği belirtildi. Başvuru şartları tek tek açıklandı. Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne yapılacak 3 farklı pozisyon için detaylar belli oldu.

Kamu personel alımlarına bugün bir yenisi eklendi. Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alım ilanı yayımlandı. KPSS puanı ile yapılacak olan alımlarda başvurular Aralık ayında başlayacak. KPSS P3 puanının geçerli olacağı personel alımında adaylar sözlü sınava alınacak.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Mühendis: 11 personel

Veznedar: 4 personel

Memur: 10 personel

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Sınava girmek isteyen adaylar http://www.koski.gov.tr adresi üzerinden temin edecekleri başvuru formuna aşağıdaki belgeleri ekleyeceklerdir.

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ AÇIKLANDI

Adaylar, başvuruda istenilen belgeler ile 26/12/2022 – 30/12/2022 tarihleri arasında mesai saatleri 09:00 – 12:30 / 13:30 – 17:00 içerisinde şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla (KOSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İhsaniye Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 56 Selçuklu / KONYA adresine göndererek başvuru yapabileceklerdir.

Belirtilen başvuru tarihlerinde elektronik ortamda veya posta yoluyla yapılan başvurularda fotokopisi gönderilen belgelerin aslının sınav tarihine kadar Genel Müdürlüğe ibraz edilmesi gerekmektedir. (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Genel Müdürlükçe tasdik edilebilir.)

Exit mobile version