Kabus yeniden hortladı! Ölü sayısı artmaya başladı

Gelen bir son dakika haberine göre kabusun yeniden hortladığı açıklandı. Sahte içkiye ilişkin ölümler her geçen gün artmaya başladı. Bursa’da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesi ile hastaneye kaldırılan bir kişi daha hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e yükselirken, 7 kişinin daha tedavisinin devam ettiği belirtildi. İşte detaylar..

Bursa’da sahte içkiden zehirledikleri şüphesi ile hastaneye kaldırılan 1 kişi daha vefat etti. Ölü sayısı ise toplam da 5’e çıktı. Hastanede 2’si ağır olmak üzere 5 kişinin daha tedavinse devam ediliyor.

ÖLÜ SAYISI YÜKSELDİ

Yıldırım ilçesinde 14 Kasım’da sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol Oktay (56), Necip Cece, Fuat İşcen, Kamil Cihat İ. (51), Murat K. (56), Bülent D. (44), Ramazan Ç. (48), Fatih U., Suriyeli Basem M., Celal T., Erhan S., Mahmut Akça ve M.A. ambulanslarla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma ve Çekirge Devlet hastanelerine kaldırıldı. Ancak Şakir Çelik, Erol Oktay, Necip Cece ve Fuat İşçen, yaşamını yitirdi.

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Sahte içkiden zehirlenen Fatih U ile Murat K taburcu edildi. 7 kişinin tedavisine ise halen devam ediliyor. 2 kişinin durumunun ağır olduğu aktarıldı.

Exit mobile version