İşe ihtiyacı olanlar hemen başvursun: Üniversite hastanesi çok sayıda hastane personeli alıyor! Başvurular bugün başladı

İşe ihtiyacı olanlar için bugün son dakika bir iş ilanı yayımlandı. Gelen bir son dakika haberine göre üniversite hastanesine çok sayıda hastane personelinin alınacağı belirtildi. Başvurular ise bugünden itibaren başladı. En az KPSS 60 puan şartının arandığı üniversite hastanesi personel alımı için adayların taşıması gereken şartlar ve detaylar da yayımlanan ilanda aktarıldı. İşte detaylar..

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında önemli bir ilan yayımlandı. Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olan üniversite hastanesi bünyesine lise, önlisans ve lisans mezunları adaylar arasında farklı mesleklerde toplam da 96 personel alınacağı açıklandı. Başvurular bugünden itibaren başladı.

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

Kırıkkale Üniversitesi Hastanesi’ne hemşire, psikolog, röntgen teknisyeni, laborant, sağlık teknikeri, diğer sağlık personeli, temizlik personeli ve güvenlik görevlisi gibi meslekler üzerinden alım yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuruların bugün başladığı ve 21 Kasım tarihine kadar devam edeceği açıklandı. Adaylar için başvurular 21 Kasım 2022 tarihine kadar https://pdbilan.kku.edu.tr/ adresi üzerinden alınacak.

Exit mobile version