Meteoroloji bu sefer ciddi uyardı: Tarihi açıkladı! Tam 5 gün devam edecek.. Resmen felaketi yaşatacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hem günlük hem de haftalık hava durum tahminlerini açıklamaya devam ediyor. Gelen bir son dakika haberine göre haftalık hava durum raporu açıklandı. Ancak MGM, yaptığı açıklamasında bu sefer vatandaşları ciddi olarak uyardığı görüldü. Tam 5 gün boyunca devam edecek. İşte Meteoroloji’nin verdiği tarih ve 5 günlük hava durumuna ilişkin detaylar..

Yayınlanan hava durumu raporu incelendiğinde önümüzdeki 5 gün boyunca bazı bölgelerimizde sis ve yağmurun beklendiği görüldü. Yüksek kesimlerde ise hem kar hem de karla karışık yağmurun meydana gelmesinin beklendiği belirtildi.

ÜLKE GENELİNDE YAĞIŞ BEKLENMİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika haberine göre ülke genelinde yağış beklenmiyor. Türkiye’nin Kuzeydoğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu ve parçalı bulutlu, diğer yerlerin ise açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve Gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve Sis bekleniyor.

HAFTA BAŞINDAN İTİBAREN KAR BEKLENİYOR

Hava sıcaklıklarında önemli değişiklik beklenmezken Doğu Anadolu Bölgesi’nde ise hafta başından itibaren kar yağışlarının görülmesi bekleniyor.

RÜZGAR BİLGİSİ

Rüzgarın ise genel itibariyle Karadeniz Bölgesi’nin kıyıları ile Marmara Bölgesi’nin kıyılarında Güney yönlerinden hafif, bazen orta kuvveti esmesi bekleniyor. Meteoroloji tarafından paylaşılan 3 Kasım ile 9 kasım arası hava tahmini raporu ilan edildi. Buna göre Doğu Anadolu Bölgesi’nde 5 Kasım cumartesi günü kar yağışının başlaması bekleniyor.

Exit mobile version