DünyaEditörün SeçtikleriKültür-sanat

Ünlü isim silahlı saldırıda öldürüldü: Kan birikintisinin içinde bulundu

Akşam üstü saatlerinde son dakika bir haber geldi. Gelen bir son dakika haberine göre ünlü isim silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Migos grubundaki üç rapçiden biri olan Takeoff silahlı saldırıya uğradı. Rap sevenlerin yakından tanıdığı Takeoff ölüm haberi sevenlerinde büyük şoka neden oldu. Peki, Tekoff neden öldürüldü?

Konu ile ilgili hangi Amerikan Associated Press (AP) son dakika olarak geçti. Teksas eyaletinde özel bir partide silahlı saldırı düzenlendiği açıklandı. Rap grubu Migos üyelerinin de katıldığı ifade edilen partide 20’li yaşlarda siyahi bir erkeğin öldürüldüğü duyuruldu.

Polis, hayatını kaybeden erkeğin kimliğini açıklamadı. Ancak sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarından birinde Takeoff’un cansız bedeninin yerde yattığı ve etrafında kan birikintisinin olduğu görüldü.

TAKEOFF KİMDİR?

Ölüm haberinin duyurulmasından sonra Takeoff kimdir? Araştırması hız kazandı. İşte Takeoff hakkında bilinenler:

18 Haziran 1994’te Houston’da hayata gözlerini açan ve gerçek adı Kirshnik Khari Ball olan Takeoff, müzik kariyerine 2008 yılında başladı. Kendisi gibi rapçi arkadaşları Quavo ve Offset ile Migos grubunu oluşturan ve grupla birlikte toplam beş stüdyo albümüne imza atan Takeoff, bunun yanı sıra Quavo ile solo olarak da iki ayrı albüm yaptı.