Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Uzun süredir kanser tedavisi görüyordu: Ünlü isimden bugün acı haber geldi! Ötenazi yaptırdığı iddia edildi

Gelen bir son dakika haberine göre 90’lı yılların ünlü mankenleri arasında olan 51 yaşındaki Sinem Üretmen hayatını kaybetti. Vefat haberi sonrasında herkesi şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Uzun süredir kanser tedavisi gören ünlü ismin hastalığı vücudunun her tarafına metastaz yapınca ötenazi yaptırdı. Detaylar haberimizde..

90’lı yılların önemli mankenleri arasında olan Sinem Üretmen vefat etti. Ünlü ismin fotoğrafını paylaşan Pulaş fotoğrafa, “Seni hiç unutmayacağım Sinem” notunu düştü. Peki, Sinem Üretmen kimdir?

AĞRILARA DAYANAMADIĞI İDDİA EDİLDİ

Snob Magazin’in iddiasına göre ünlü modelin kanser hastalığı vücudunun her tarafına metastaz yaptı. Durum böyle olunca ağrılara dayanamayan Üretmen ötenazi yaptırarak yaşamına son verdi.

SİNEM ÜRETMEN KİMDİR?

1994 yapımı ‘bir Sonbahar Hikyesi’ filmi ile izleyici karşısına çıkan Sinem Üretmen, 1995 yılında ‘Zıpçıktı’, 1996’da ‘Tatlı Kaçıklar’, 1998 yılında ise ‘Örümcek’ dizilerinde rol aldı. Sinem Üretmen, 1994 yılında ‘Kınalı Bebek’ şarkısının klibi için Demet Sağıroğlu ile kamera karşısına geçmişti.

Ötanazi dünya çapında kabul edilmiş, yasal bir uygulama olmamakla birlikte, bazı ülke ve eyaletlerde yasaldır ve uygulanmaktadır; Hollanda, Belçika ve Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaleti örnek olarak verilebilir.