Bir kez daha zam yapıldı! Yeni fiyatlar 3 gün sonra geçerli olacak: İşte yeni zamlı fiyatlar

2022 Yılında yapılan zamlara bir yenisi daha eklenecek ve yeni zamların yapılacağı paylaşıldı. 2 şehirde ekmek fiyatlarına zam yapılacağı belirtildi. 1 ilimizde ise simit ve ekmeğe gelen zam miktarı paylaşıldı. Bu doğrultuda zamlı yeni fiyatların 1 Kasım’dan itibaren geçerli olacağı aktarıldı. Kocaeli ilinde ekmek 5 liradan satılmaya başlayacak.

KOCAELİ’DE FİYATLAR YÜKSELİYOR

Bursa ve Kocaeli’de artan maliyetler nedeniyle 210 gram ekmeğin fiyatına zam geldiği belirtildi ve Sözcü’den Halil Ataş’ın haberine göre, Bursa’nın İznik ve Orhangazi ilçelerinde 4 liradan satılan 210 gram ekmeğin fiyatı 5 liraya yükseldiği paylaşıldı.

Bununla beraber Kocaeli’de de 1 Kasım’dan itibaren ekmeğin 210 gramı 5 lira olarak satılacağı ifade edildi ve Kocaeli için yapılan açıklamada, 5 liradan satılan 100 gram simidin yeni fiyatı ise 6 lira olduğu aktarıldı.

BURSA’DA DA ZAM VAR

Bursa Fırıncılar Odası Başkanı Osman Çırakoğlu tarafından yapılan açıklamada, söz konusu artışın enerji fiyatlarındaki yükselişten meydana geldiği ifade edildi ve Çırakoğlu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“200 lira olan maya yaklaşık 400 lira oldu. Giderler çok yüksek. Kent merkezinde henüz ekmeğe zam yok ama beklenti var”

Exit mobile version