Editörün SeçtikleriEğitimSınavlar

AÖL sınav tarihleri takvimi belli oldu! Açık Lise 1. Dönem sınavları ne zaman? AÖL sınavları online mı yüz yüze mi yapılacak?

Çok sayıda Açık Öğretim Lise öğrencisi, 1. Dönem sınavlarına dair araştırmalarına hız kazandırdı. 14 Ekim tarihinde sona eren kayıtlar sonrasında AÖL sınavları ne zaman ve nasıl yapılacak? Soruna cevap arıyor. MEB tarafından gelen son dakika haberine göre 2022-2023 eğitim yılı takvimi belli oldu. Buna göre AÖL sınavlarına dair merak edilen bazı detaylar da belli olmuş oldu.

Lise eğitimini dışarıdan tamamlayan öğrenciler tarafından AÖL sınav takvimi her geçen gün daha sık araştırılıyor. 22 Ağustos ve 14 Ekim tarihleri arasında tamamlanan kayıt yenileme işlemleri sonrasında gözler sınav takvimine çevrildi. AÖL sınavları ne zaman yapılacak, online mı olacak? İşte, 2022-2023 MEB sınav takvimi ile Açık Lise AÖL sınavları hakkında detaylı bilgiler…

TAKVİM AÇIKLANDI

AÖL 2022 2023 eğitim öğretim dönemine dair merak edilen detaylar belli oldu. MEB’in yayımladığı sınav takvimine göre AÖL 1. Dönem sınav tarihleri şu şekilde:

Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi- I. Dönem Sınavı Aralık ayında gerçekleştirilecek.

AÖL sınav tarihleri tam olarak başlama tarihi şeklinde açıklandığında haberimize eklenecektir.

AÖL SINAVLARI ONLİNEMI, YÜZ YÜZE Mİ YAPILACAK?

Öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de sınavların online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı yönünde. MEB’in sınav takvimine göre AÖL 1. Dönem sınavları online bir şekilde yapılacak. Konuyla ilgili açıklamalar ve detaylar geldikçe haberimize eklenecektir.