Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Ehliyeti olanlara müjde: Kamuya personel alımı yapılacak! 18 yaş üstü başvurabilecek

Kamu kurumları İŞKUR üzerinden personel alımlarına devam ediyor. Bugün yayımlanan son ilan ehliyeti olanları yakından ilgilendiriyor. Gelen son habere göre Ardahan Belediyesi şoför alımı yapacak. Yapılacak personel alımında ise en az lise mezunu olanların başvurabileceği belirtildi. Alımın detayları ve merak edilenler haberimizde..

İŞKUR kamu personeli alımı yapacak. Ardahan Belediyesi lise mezunları üzerinden bünyesine şoför alımının başladığın duyurdu. İş arayan vatandaşlar, belediyelerin yaptığı duyurular ile başvurularda bulunuyor. Başvurunun detayları da bugün açıklandı.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

Belediye şoför alımına başvurmak isteyenler için detaylar belli oldu. Başvuruların sadece İŞKUR üzerinden online kabul edileceği ve farklı yollarla başvuruların kabul edilmeyeceği belirtildi. Başvurularda sadece 1 kişi işe alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuruda bulunmak isteyenlerin C ya da E sınıfı ehliyet belgesi olması gerekiyor. Bunun dışında en az 2 yıllık hizmet dökümü, 18-35 yaş arasında olma, erkek adaylar için askerlikten muaf olma, en az lise ve dengi okullardan mezun olma şartı bulunuyor. Belirtilen şartları taşıyan adaylar İŞKUR üzerinden başvurularını yapabilecek.

Başvurular bugün başlamış olup, 25 Ekim tarihine kadar devam edecek. Kamuya daimi yapılacak olan kamyon şoförü ilanına başvurmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN BURAYA TIKLAYIN