Editörün SeçtikleriSpor

Fenerbahçe’nin amblemi değişti! Fenerbahçe yeni logosunu yayınladı: Taraftarlar çok beğendi

Sarı lacivertlilerin logosu değişti. Gelen bir son dakika haberine göre Fenerbahçe logosunu Cumhuriyet’in 100. Yılına özel olarak değiştirdi. Yeni logonun yayınlanmasıyla birlikte Fenerbahçe taraftarlardan beğeni topladı. İşte detaylar..

Spor Toto Süper Lig’de topladığı 20 puanla 1 maç eksiği olmasına rağmen lider Adana Demirspor’un 1 puan gerisinde 2. sırada yer alan Fenerbahçe’den taraftarları sevindiren bir haber geldi. Sarı lacivertli takım logosunda değişikliğe gitti.

FENERBAHÇE YENİ LOGOSU

Fenerbahçe yeni logosundaki değişiklik takımın taraftarların hoşuna gitti. Dün akşam Fenerbahçe Ankaragücü karşılaşması vardı. Fenerbahçe sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Puanını 20 yapan Fenerbahçe, maç eksiği olmasına rağmen 2. sıraya yerleşti. Bu karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Kulübü’nden flaş bir hamle geldi.

YENİ LOGOLAR TANITILDI

Sarı – lacivertliler, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında logo değişimine gidileceğini açıkladı ve kullanılacak olan yeni logoları tanıttı.

TÜRK BAYRAĞI VE FENERBAHÇE

Fenerbahçe’nin yeni logosunda 100 sayısının sıfırlarının içerisinde Türk Bayrağı ve Fenerbahçe armasının yer aldığı görüldü.

TARAFTARLAR BEĞENDİ

Fenerbahçe’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel logosu, taraftarların beğenisini topladı.