Kart sahipleri alışveriş yaptıkça kazanacak: Az önce duyuru yapıldı! Buraya kısa mesaj atanlar…

Kart sahiplerine flaş duyuru yapıldı! Axess ve Amazon işbirliğiyle yeni kampanya hazırlandı. Kampanya doğrultusunda 16 Ekim – 15 Kasım 2022 tarihleri arasında Amazon.com.tr’de tek seferde yapılacak ilk 500-999,99 TL alışverişinize 50 TL, 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize ise 75 TL chip-para hediyesi sizlerin olacak.

KAMPANYAYA KATILIM

Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanıyor. Kısa mesaj ile kampanyaya katılmak için ise ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından “AMAZON” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

ALIŞVERİŞ KAMPANYASI DETAYLARI

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.

Axess, Wings, Free, Akbank Kart, Ticari kartlar ile bu kartlara bağlı sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess ise puan kampanyasına dahil değildir.

Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalarından kampanyadan bir defa en fazla 50 TL veya 75 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır. Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.

Juzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanya yönetimi ve chip-para yüklemeleri banka tarafından yapılacaktır.

Exit mobile version