Yapı Kredi mobil uygulaması çöktü mü, ne zaman düzelecek? 17 Ekim Yapı Kredi mobil uygulamaya erişim sorunu!

Sabah saatlerinden bu yana kullanıcılar Yapı Kredi mobil uygulamasının ne zaman düzeleceğini araştırmaya başladı. Yapı Kredi uygulaması çöktü mü? 17 Ekim Yapı Kredi mobil uygulamaya erişim sorunu ne zaman çözülecek?

Yapı Kredi mobil uygulamaya girmek isteyenler, yaşadıkları erişim probleminin sebebini araştırıyor. Yapı Kredi mobil uygulamaya neden girilmiyor? Erişim sorunu ne zaman düzelecek?

YAPI KREDİ ÇÖKTÜ MÜ? 17 EKİM

Yapı Kredi mobil uygulaması ve online bankacılığa giriş yapan birçok vatandaş “Yoğunluk sebebiyle uygulamaya geçici olarak erişilememektedir, tekrar erişim sağlamanız için çalışıyoruz” uyarısıyla karşı karşıya kaldı.

Yaşanan sorunun ardından birçok kişi bilgisayardan bankanın internet sitesinde giriş yapmaya çalıştı. Fakat yavaşlama ve hata masaüstü kullanıcıları için de yaşanıyor.

YAPI KREDİ MOBİL UYGULAMA SORUNU NE ZAMAN ÇÖZÜLECEK?

Yapı kredi mobil uygulamasında yaşanan sorunun ne zaman çözüleceği merak konusu oldu. Banka henüz konu ile ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak sorunun en kısa süre içerisinde çözüleceği tahmin ediliyor.

Yapı Kredi’nin kullanıcılarına verdiği uyarı ekranında sistemde yoğunluk yaşandığı için uygulamada erişim sorunu olabileceği yönünde.

Exit mobile version