Bartın’dan acı haberler peş peşe geldi: Patlama olmuştu! Hayatını kaybedenler olduğu açıklandı

Gelen bir son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın’da meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı. Bakan Koca yaptığı açıklamasında 2 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Yaralanan 20 kişinin ise tedavisi devam ediyor.

Amasra ilçesinde akşam saatlerinde yer altındaki maden ocağında patlama meydana geldi. Patlama sonrasında yer altında mahsur kalan kişilerin olduğu belirtildi.

BAKANLAR OLAY YERİNE GİTTİ

Olayın ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji Bakanı Fatih Dönmez ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, Bartın’a giderek çalışmaları inceledi.

FAHRETTİN KOCA SON DURUMU PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da patlamayla ilgili son durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Koca, “Bartın’da, bir maden ocağında meydana gelen patlamada, şu anki bilgilere göre; 2 vatandaşımız hayatını kaybetti, 20 yaralımız var” dedi.”BAŞIMIZ SAĞOLSUN”Koca, paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı: “Patlamanın yaşandığı yere il merkezi ve il dışından 5 UMKE aracı ve 31 Ambulans, 1 Acil Müdahale Aracı ile toplam 149 personel görevlendirilmiştir. Acı haberleri azaltmak, tüm Türkiye’ye iyi haberler vermek için elimizden geleni yapacağız. Başımız sağ olsun”

Exit mobile version